Header logo 1
whatsapp.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze werkwijze
bij deze dienst:

1. Contact

Of u het beheer van uw wagenpark geheel of gedeeltelijk uit handen wilt geven maakt voor AVITAS niet uit. We vullen dit graag samen met u in.

2. Onderzoek

We gaan dan ook eerst een vrijblijvend gesprek aan waarin we u helpen om de juiste keuzes te maken voor u als ondernemer. Plan nu direct een gesprek.

next.png
prev.png

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer, ook wel fleet management is een belangrijk onderdeel van uw organisatie! Of u nu uw auto’s gekocht of geleased heeft, maakt voor AVITAS niet uit. Het beheer van uw wagenpark is bij AVITAS in goede handen. Met verstand van auto’s en van alles wat daarbij komt kijken voeren we ons vak uit.

Technische beslissingen, inkoop en verkoop van auto’s, schadeafwikkeling, zorgen voor tijdelijke mobiliteit, 24/7 hulpdienst; dat is onze dagelijkse kost. We weten waar we moeten zijn, hoe we dat het beste kunnen regelen en nemen beslissingen rationeel en met verstand van zaken. Het verwerken van facturen, aan- en afmelden van auto’s bij de verzekeraar, administratie rondom een schade, verwerken van bekeuringen en brandstofadministratie. Voor u een dagelijkse last, voor ons een geroutineerd proces. Zodra wij uw wagenpark gaan beheren, nemen wij deze zaken direct van u over

Form Right Image

Vragen of interesse?
star.png star.png star.png star.png star.png
"Tijdens het project Landrover Defender, fijn contact duidelijk overleg.3 partijen blij Avitas Klant en RH Revisie"
RH Revisie
star.png star.png star.png star.png star.png
"Ik kan alleen maar lovende worden spreken over Sander. Hij ging door waar de meeste zouden afhaken. Hij heeft mij goed geholpen"
Cedric Wortman
star.png star.png star.png star.png star.png
“goed advies, goede service en een prachtig grote nieuwe bus meegekregen”
Aktie Wonen
next-white.png
prev-white.png
ONZE PARTNERS
  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet - Zorgeloos website