Header logo 1
whatsapp.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

- diensten -

Wij leveren kwaliteit

Sub Page Listing Image

Operational lease

Met het operationeel leasen van uw auto(‘s) rijdt u zonder zorgen en mèt zekerheid. U maakt gebruik van uw nieuwe of jong gebruikte leaseauto en AVITAS verzorgt voor u het volledige beheer.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Zoekopdracht

Vaak weet u exact wat u wilt. Misschien heeft u een jongens/meisjesdroom die u graag vervult wilt zien. Of een voorliefde voor een specifieke auto of merk? Uw omstandigheden kunnen veranderen waardoor ook uw mobiliteitsbehoefte verandert. Maar waar begint u met zoeken?

Lees meer
Sub Page Listing Image

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer, ook wel fleet management is een belangrijk onderdeel van uw organisatie! Of u nu uw auto’s gekocht of geleased heeft, maakt voor AVITAS niet uit.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Shortlease

Shortlease biedt u de voordelen van full operational lease met de flexibiliteit van een korte looptijd. Wanneer u voor een kortere periode tot 12 maanden extra mobiliteitsbehoefte heeft dan kan shortlease de oplossing zijn.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Mobiliteitsadvies

Een passend mobiliteitsadvies is onmisbaar voor uw organisatie. Dat weten we bij AVITAS als geen ander. Door ons gericht te verdiepen in uw organisatie en haar behoeften verschaffen we onszelf inzicht in de specifieke vraagstukken die binnen uw branche en organisatie spelen.

Lees meer
ONZE PARTNERS
  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet - Zorgeloos website