AVITAS Autolease > Over AVITAS

OVER AVITAS AUTOLEASE

AVITAS Autolease is persoonlijk, oplossingsgericht en merkonafhankelijk. Een kleine leasemaatschappij is veelal afhankelijk en daardoor beperkt in middelen en mogelijkheden. Daarentegen handelt een grote leasemaatschappij vaak onpersoonlijk en bieden zij niet de mogelijkheid om écht maatwerk te leveren. AVITAS Autolease combineert de voordelen van een grote maatschappij met die van een kleine. Zo onderscheiden wij ons van de gemiddelde leasemaatschappij.

 

AVITAS Autolease heeft de capaciteit om mooie deals te sluiten met dealerbedrijven en merkorganisaties. Hierdoor zijn wij in staat auto’s tegen scherpe tarieven aan te bieden. Los daarvan houden wij zeer persoonlijk contact met onze klanten. Naast onze flexibele openingstijden zijn wij 24/7 bereikbaar. Op deze manier staan wij altijd voor u klaar.

 

AVITAS Autolease kan aan de behoefte van de klant voldoen. Wij gaan net zo lang door totdat wij exact díe auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen. Oók als dat betekent dat we daarvoor een auto vanuit het buitenland moeten importeren, een passende voorraadauto of een jonge occasion moeten zoeken.

Avitas autolease - over avitas

Voor wie?

AVITAS Autolease levert operationele lease oplossingen voor ZZP’ers en het MKB. Ieder project is maatwerk….

Lees verder »

Auto huren?

In bepaalde situaties is het verstandig om een kortlopend mobiliteitscontract op te zetten. Denk hierbij aan tijdelijke arbeidscontracten….

Lees verder »

De mensen achter AVITAS Autolease

AVITAS Autolease is ontstaan vanuit de directe behoefte van de klant. Na het ontstaan van AVITAS Automotive…

Lees verder »
Sander Quote Spiegel

Sander van Dijk

“Onze klanten willen zich bezig houden met hun core business. Als merkonafhankelijke partij kunnen wij klanten volledig ontzorgen. Keuzevrijheid en gemak voor de klant staan daarbij voorop. Door middel van persoonlijk contact en er alles aan willen doen om met de perfecte oplossing te komen is AVITAS Autolease in staat klanten in de breedst mogelijke zin van het woord te ontzorgen. Niet veel is ons te gek!”

Voor wie?

 AVITAS Autolease levert operationele lease oplossingen voor ZZP’ers en het MKB. Ieder project is maatwerk. Alle klanten ontvangen daarom een passend advies op maat. Onze adviseurs weten wat het met zich meebrengt om een onderneming te starten, op te bouwen en zeker ook te continueren. Aan de hand van deze kennis en uw behoeften zorgen wij voor heldere voorwaarden en afspraken waar u van op aan kunt. Kortom, auto rijden zonder de zorgen van een auto zodat u zich kunt focussen op uw core business!

AVITAS autoverhuur

Auto huren?

In bepaalde situaties is het verstandig om een kortlopend mobiliteitscontract op te zetten. Denk hierbij aan tijdelijke arbeidscontracten, het opvangen van seizoen pieken, projecten of andere (tijdelijke) uitbreidingen. AVITAS Autolease kan u daarbij helpen door de nauwe verbintenis met AVITAS Autoverhuur. Zo zijn wij ook in staat om snel en adequaat voorloopauto’s in te zetten bij de levertijd van nieuwe auto’s.

Ook wanneer u om een andere reden voor korte tijd gebruik wilt maken van een auto kan het voordeliger zijn om een auto te huren. Kijk voor het huren van auto’s op www.avitas-autoverhuur.nl of neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een persoonlijk advies op maat. Bel +31 (0)316 – 33 43 48 of stuur een mailtje naar info@avitas-autoverhuur.nl.

Het ontstaan van AVITAS

AVITAS Autolease is ontstaan vanuit de directe behoefte van de klant. Na het ontstaan van AVITAS Automotive werd al snel duidelijk dat er vraag was naar een partij die in alle opzichten aan de behoefte van de klant kan voldoen. Niet alleen op het gebied van autolease, maar ook inkoop-, fleet-, rent- en lease oplossingen voor B2B partijen.

Op deze manier zijn AVITAS Autolease en AVITAS Automotive in staat de klant te ontzorgen en het volledige proces van A tot Z te begeleiden.